Plameco Plafonds

Showroom

Ervaar de mogelijkheden van Plameco Plafonds in onze prachtige nieuwe showroom!

Hartelijk welkom!

Wij hebben in de showroom een volledige woning nagebootst met in iedere ruimte een eigen stijl Plameco plafond zodat u altijd een plafond kunt vinden wat bij u past. Zodra u binnenkomt, voelt u de sfeer direct. U wordt welkom geheten door onze Katy vanachter haar balie.

Onder het genot van een heerlijke bak koffie vertelt zij u iets meer over Plameco. Natuurlijk wil zij alles weten over uw wensen. Vervolgens leidt ze u rond door de verschillende ruimten in de showroom, van een klassiek kantoor naar een moderne badkamer tot een stoere keuken! Hierbij legt zij u uiteraard alles uit over de stijlen en montage van onze plafonds. U zult zien dat er een altijd een plafond is wat bij uw woonwensen past.

Onderweg komen jullie ook nog allerlei mogelijkheden voor verlichting, verwarming, afwerking en nog meer extra’s tegen zodat alles op uw persoonlijke wensen kan worden afgestemd.
Zodra u zeker weet wat u wilt dan zorgt zij ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met onze adviseur bij u thuis. Hij komt dan bij u langs om het plafond in te meten en een passende offerte voor u te maken!

Bewonder onze showroom

Ervaar alle mogelijkheden van onze unieke plafonds tijdens een bezoek aan Ippelseweg 3 te Nieuwendijk.

Keuken Plameco showroom Nieuwendijk
Slaapkamer Plameco showroom Nieuwendijk
Toilet showroom | Plameco Plafonds
Woonkamer Plameco showroom Nieuwendijk
Badkamer Plameco showroom Nieuwendijk
Spreekkamer Plameco showroom Nieuwendijk

Zoals te zien in de diverse foto’s hierboven hebben wij in de showroom gekozen voor veel diverse stijlen en afwerkingen. U kunt hier dus zelf goed ervaren wat het beste bij u past.

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om het materiaal van de plafonds te voelen en kunnen wij veel verschillende bedieningsmogelijkheden van verlichting laten zien. Wist u dat wij in de showroom ook gebruik hebben gemaakt van akoestische oplossingen en infrarood verwarming? Ook dit kunt u hier dus op en top ervaren. En…. niet geheel onbelangrijk, we hebben heerlijke koffie! Zien we u ook binnenkort?