Plameco Plafonds

Showroom

Ervaar de mogelijkheden van Plameco Plafonds in onze prachtige nieuwe showroom!

Hartelijk welkom!

Wij hebben in de showroom een volledige woning nagebootst met in iedere ruimte een eigen stijl Plameco plafond zodat u altijd een plafond kunt vinden wat bij u past. Zodra u binnenkomt, voelt u de sfeer direct. U wordt welkom geheten door onze Katy vanachter haar balie.

Onder het genot van een heerlijke bak koffie vertelt zij u iets meer over Plameco en vraagt zij u natuurlijk ook naar uw wensen. Vervolgens leidt ze u rond door de verschillende ruimten in de showroom, van een klassiek kantoor naar een moderne badkamer tot een stoere keuken! Hierbij legt zij u uiteraard alles uit over de stijlen en montage van onze plafonds. U zult zien dat er een altijd een plafond is wat bij uw woonwensen past.

Onderweg komen jullie ook nog allerlei mogelijkheden voor verlichting, verwarming, afwerking en nog meer extra’s tegen zodat alles op uw persoonlijke wensen kan worden afgestemd.
Zodra u zeker weet wat u wilt dan zorgt zij ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met onze adviseur bij u thuis om het plafond voor u in te meten en een passende offerte voor u te maken.

Bewonder onze showroom

Ervaar alle mogelijkheden van onze unieke plafonds tijdens een bezoek aan onze showroom.