Plameco Plafonds

Onze plafonds

Wat is een Plameco Plafond? Hier vindt u alles over onze plafonds en laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Onze plafonds

Onze unieke Plameco spanplafonds worden gemaakt van sterk en elastisch kunststof. Dit hoogwaardige materiaal wordt strak en vlak gespannen met een gepatenteerd klemsysteem zodat het bestaande plafond gewoon kan blijven. In de meeste gevallen betekent dit een nieuw plafond binnen 1 dag!

Plafond als eyecatcher

We realiseren ons veel te weinig hoe belangrijk het plafond in ons interieur is. Het plafond beslaat het grootste zichtbare oppervlakte in de ruimte en verdient dan ook de nodige aandacht. Met een Plameco Plafond zorgt u ervoor dat het plafond een eyecatcher en een toevoeging op uw interieur.

Onze plafonds worden gemaakt van sterk en elastisch kunststof waarbij een zeer grote keuze is in kleur en afwerking. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een mat plafond maar ook hoogglans of zelfs een lichtdoorlatend plafond.

woonkamer ledstrip

Sierlijsten

Iedereen heeft een eigen woonstijl waarbij verschillende plafonds maar natuurlijk ook verschillende afwerkingen passen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een randloze afwerking in combinatie met spots voor een strakke afwerking maar ook een platte lijst, klassieke sierlijst of ledverlichting behoort natuurlijk tot de opties. Onze adviseur lijdt u door alle verschillende materialen, kleuren en afwerklijsten om de beste keuze te maken bij uw woonwensen.

Fotoplafonds

Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw favoriete vakantiekiekje op het plafond te laten drukken? Of een prachtig wolkenplafond waarbij het altijd zomer is in uw woning? Zolang de afdrukkwaliteit van uw foto voldoende is, is alles mogelijk. Om het effect van het fotoplafond te versterken kunnen wij gebruik maken van geïntegreerde verlichting. Deze verlichting is uiteraard eenvoudig te bedienen via de door u gekozen mogelijkheid. Stelt u eens voor… een prachtige avondlucht op uw plafond waarbij de sterren op uw stembesturing gaan stralen! Natuurlijk is bij een fotoplafond ook de keuze uit verschillende sierlijsten mogelijk.

Infrarood

Met onze plafonds is het ook mogelijk om infraroodverwarming achter het plafond te plaatsen. Doordat de verwarming mooi achter het plafond is weggewerkt, ziet dit er heel stijlvol uit terwijl u toch kunt genieten van efficiënte verwarming.

Natuurlijk denkt u dat verwarming achter het plafond geen warmte kan geven doordat warmte opstijgt. Voor normale verwarming geldt dit inderdaad maar niet voor infrarood. Infrarood verwarmt niet de ruimte maar de muren, vloeren en objecten in de ruimte dus ook uzelf.

Wilt u de mogelijkheden van infrarood bij u thuis weten? Maak dan snel een afspraak en wij vertellen u er graag meer over.

Gordijnen

Zodra u een plafond gaat uitkiezen, is het heel logisch dat u daarmee ook aan uw muurafwerking en raamdecoratie denkt. Uw muurafwerking kunt u altijd behouden doordat wij het plafond spannen. Hierdoor zullen uw wanden niet beschadigen. Voor uw raamdecoratie bestaan gelukkig ook oneindig veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor rolgordijnen maar ook nieuwe gordijnen of het behoud van uw oude gordijnen kan natuurlijk. In onderstaand filmpje laat Goof een aantal gordijnoplossingen zien.

1. Inspiratie

Het leukste onderdeel van de aanschaf, heerlijk foto's bekijken en plannen maken. Op onze site vindt u verschillende plafonds met diverse afwerkingen en mogelijkheden in verlichting. Natuurlijk nodigen wij u ook heel graag uit in onze showroom in Nieuwendijk om onze plafonds te bekijken en extra informatie over de plafonds te krijgen.

2. Keuzes maken

Zodra u via de site en/of in de showroom een idee heeft gekregen wat u wilt, dan komt kunt u eenvoudig een afspraak inplannen zodat onze adviseur Goof bij u thuis langskomt. Hij heeft koffers bij zich waarin u nogmaals het materiaal kunt zien en voelen en verschillende afwerkingen kunt bekijken. Zodra u alles met Goof heeft besproken en hij het plafond voor u heeft ingemeten, maakt hij voor u een passende offerte.

3. Aankoop plafond

Gefeliciteerd! U heeft de offerte akkoord getekend en u heeft nu een prachtig plafond gekocht. De montagedatum wordt nu met u ingepland. Nog maar even geduld tot u kunt genieten van uw Plameco Plafond!

4. Levering en montage

Onze monteurs Marrie en Johan komen uw plafond bij u plaatsen. Zij hebben beide al vele jaren ervaring in het spannen van Plameco Plafonds en werken zeer netjes. Wat is het dan ook fijn dat uw grote meubels gewoon kunnen blijven staan en de meeste plafonds al in één dag gemonteerd zijn!

5. Service en garantie

Zodra de monteurs klaar zijn, leveren zij het plafond netjes met u op en geven zij u een reinigingsadvies waardoor u lang kunt genieten van een strak en vlak blijvend plafond! Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met uw plafond of verlichting dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen zodat wij samen met u naar een passende oplossing zoeken.