Plameco Plafonds

Inspiratie: Badkamer

Ervaar de mogelijkheden van onze plafonds in onze prachtige nieuwe showroom!

Badkamer plafonds

De badkamer verdiend veel aandacht, dit is de plaats waar u zich klaar maakt voor een etentje of een avondje uit, waar we ’s ochtends ruzie maken wie het eerst mag tandenpoetsen maar bovenal ook de plek waar u heerlijk tot rust kunt komen met een warme douche of een lekker bad!

Gelukkig ziet u tegenwoordig ook steeds meer ideeën voor een badkamerinterieur. Er wordt steeds meer moeite gestoken in de combinatie tussen functionaliteit, inrichting en styling. Natuurlijk mag het grootste oppervlak, het plafond dan ook niet worden vergeten. Een Plameco Plafond is hiervoor de perfecte oplossing, naast de strakke afwerking, maken wij ook graag een passend lichtplan waarbij zelfs biodynamisch licht tot de mogelijkheden behoort. Kijk hieronder naar een aantal voorbeelden en laat u inspireren.

Zwart Plameco plafond in badkamer met spots

Verlichting in de badkamer

Natuurlijk is het in de badkamer ook heel belangrijk om het juiste lichtplan op te stellen zodat u op ieder moment van de dag bij het opmaken, tandenpoetsen of badderen de juiste verlichting heeft.

In dit filmpje is te zien dat ook gekleurde verlichting tot de mogelijkheden behoort zodat u altijd het luxe spa-gevoel kunt creëren bij u thuis!