Plameco Plafonds

Inspiratie

Weet u al in welke ruimte u een Plameco Plafond wilt? Misschien al een beetje nagedacht over de stijl of verlichting? Krijg hier inspiratie en bekijk de eindeloze mogelijkheden!

Laat u inspireren

Met een Plameco Plafond zijn de mogelijkheden in kleuren, afwerkingen en verlichting eindeloos maar hoe ziet u dan door de bomen nog het bos? Natuurlijk gaan wij u inspireren en begeleiden van begin tot eind.

In de eerste stap is het belangrijk om te ontdekken wat u mooi vindt, sommige mensen hebben dit al heel duidelijk in hun hoofd, anderen zijn meer op zoek naar voorbeelden. Hieronder kunt u kiezen uit een aantal ruimtes om inspiratie op te doen. 

Wij hebben hier geprobeerd om u een beeld te geven van Plameco Plafonds in diverse ruimten met verschillende stijlen. Hierbij is ook gekozen voor verschillende afwerkingen en verlichting om goed te laten zien wat allemaal mogelijk is.

Natuurlijk heten wij u ook van harte welkom in onze showroom in Nieuwendijk om de verschillende plafonds en verlichting te bekijken. Het kan heel fijn zijn om iets in het echt te kunnen zien, een Plameco Plafond aan te kunnen raken en de verschillende verlichtingsbedieningen te kunnen testen met onze adviseurs.

Zodra u een beeld heeft van uw wensen, dan plannen we een afspraak met de adviseur bij u thuis zodat u de ruimte kunt laten zien, de adviseur deze precies kan inmeten en jullie samen de afwerking en een lichtplan bij uw wensen kunnen samenstellen voor het perfecte Plameco Plafond bij u thuis!